четвртак, 26. децембар 2013.

Otkup automobila isplata odmah

Imamo rešenje za sve vaše probleme sa utomobilom ili vozilima. Bez obzira na stanje, da li je ispravno - neispravo, dal ima sve delove ili čak nema ni točkove dolazimo i vršimo otkup automobila, dajemo procenu, i besplatno odvozimo vaš automobil.
 A pare? 
Naravno plaćanje je solarno, novac dobijate odmha na ruke jer mi samo tako radimo isključivo samo otkup automobila isplata odmah.

Otkup automobila isplata odmah

otkup automobila isplata odmah
Imate automobil, a niste baš za varijantu prodaja preko oglasa pa cenkanje, pa lutanje po pijacama i traženje pravog kupca, znate da ima i par nedostataka, pa će da vam skidaju cenu, pa ćete da ih čekate za pare itd. Pa odna prenos vozila, saćemo, e nemam još para, on napravi neko sranje sa autom koji se još vodi na Vas, pa vas posle kolje osiguranje pri registraciji automobila i slično. Mi radimo to ovako isplata je odmah, i prenos vlasništva je odmah, da posle niko ne bi imao problema.
Mi dolazimo kod vas vršimo otkup automobila, odmah dajemo novac i odmah vršimo prenos. I vi ste sve završili za jedan dan.
Razmislite probajte pozovite nas za otkup automobila, ne gubite ništa i nemate troškove kao kada odete na pijac pa ne prodate auto.

Нема коментара:

Постави коментар